Advies

Advies


Wilt u een bedrijf starten? Wilt u aan de slag als zzp’er? Of overweegt u verkoop of overname van het bedrijf? Wat gebeurt er met uw zaak na uw scheiding, pensioen of overlijden? MB Belastingadviseurs biedt full service en doen zóveel meer dan de naam doet vermoeden. Estate planning, belastingaangiften, boekhouding, salarisadministratie, noem maar op.

Al tientallen jaren ervaren bedrijven zoals dat van u hoe waardevol onze ondersteuning is. Deskundig, integer en transparant, in begrijpelijke taal.

Bel of mail ons vrijblijvend, we helpen u graag verder!

 

Sparring partner voor ondernemers


MB Belastingadviseurs is voor veel ondernemers in Limburg een integere en vertrouwde sparring partner. Inzicht en overzicht bieden op financieel en fiscaal vlak, dat is ons specialisme. Dit vertaalt zich in heldere rapportages, financiële overzichten en jaarverslagen.

 

Pro Actief


Pro actief adviseren is voor MB een uitdaging. Met behulp van professionele software zijn wij ieder moment in staat om periodieke financiële overzichten te verstrekken zodat u in staat bent op tijd de juiste beslissingen te nemen. Door goede samenwerking met andere disciplines, zoals accountant- en notariskantoren, staan wij garant voor een afgewogen advies, dat verder kijkt.