Administratie

Administratie


MB Belastingadviseurs heeft ruim twintig jaar ervaring in het verwerken van administraties voor kleine en middelgrote ondernemingen. We nemen u desgewenst uw boekhouding deels of helemaal uit handen. Dat geeft u als ondernemer een prettig steuntje in de rug. Voert u uw boekhouding graag zelf in, dan adviseren wij Exact Online. Een zeer gebruiksvriendelijk online programma, waarin u en wij eenvoudig uw boekhouding kunnen inzien en bijwerken. Neem maar eens een kijkje bij exact online!

 

Salarisadministratie


Veel organisaties in diverse branches vertrouwen MB en haar team de complete salarisadministratie toe. Om uw salarissen correct en volgens de meest actuele wetswijzigingen te berekenen, werken wij met de software van Microloon.
Daarnaast hebben wij goede externe contacten waar we namens u terecht kunnen met specifieke kennis welke we zelf niet in huis hebben. Voor onverhoopte conflicten op het gebied van arbeidsrecht is dit bijvoorbeeld Kantoor Mr. Van Zijl te Tilburg.

 

Financiële verslagen


U bent een moderne ondernemer en  wilt graag op elk moment  beschikken over de meest actuele gegevens. Periodiek, per maand of per kwartaal. Geen probleem voor MB Belastingadviseurs. Onze software is op de wensen en eisen van uw onderneming aangepast.

 

Jaarrapport


Jaarlijks ontvangt u van ons een samengestelde jaarrekening. Overzichtelijk en uitgebreid, voorzien van diverse overzichten en kengetallen. Onze jaarrapporten worden op papier, als pdf of als SBR  aan u verstrekt.